www.stallkallhult.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cacharel

e. Tabac u. Chanel ue. Kaliber

1997-2006

Ägare: Gabriella Strandäng

Cacharel köptes sommaren 2002 då hon var 5 år. Hon var lite hoppad och mest dressyr riden. På hösten fick hon följa med till Bollerup där Gabriella gick på gymnasiet. I början var hon en riktig pärla men med tiden blev hon bockigare och det var väldigt svårt att sitta kvar på, på hoppträningarna då hon blev förbannad när hon var i bommar eller rev. Efter många träningar började hon dock lugna ner sig.

Gabriella körde in henne som projektarbete där det i början gick riktigt bra men att hon senare blev skrämd. Hon litade sedan väldigt lite på vagn så efter att projektet var klart slutade hon köras.

Efter gymnasiet följde hon med till Gotland där Gabriella skulle jobba. Här fortsatte vi med hennes utbildning och de startade några dressyrtävlingar och några hopptävlingar.

På sommaren 2006 blev hon väldigt svår att rida så vi begav oss till veterinären då det kändes som något var fel. Vad vi inte viste var att hon var född med för trånga hasleder vilket tillslut hade lett till att all ledvätska hade försvunnit från lederna i haserna, detta var en medfödd skada. Vilket ledde till att vi i november fick ta bort henne.

Trotts att hon var en mycket bestämd dam och ville göra som hon vill lärde vi oss otroligt mycket på denna goa lilla häst. Det är vi för evigt tacksamma för.

 

 

 

 

Tillbaka

Stall Källhult

Kvalité, Målmedvetenhet & Hållbarhet